Begeleidingsgesprek

Loop je even vast in je werk en merk je dat je er even alleen niet uitkomt? Of wil je graag eenmalige begeleiding over een website die je hebt ontworpen, wil je weten wat je kan verbeteren aan je CV of twijfel je welke stappen je nu eerst moet zetten met je webshop? Dan ben je aan het juiste adres.
Voor vele vragen zijn altijd een antwoord. Samen kunnen we kijken waar je tegenaan loopt en zorgen dat je snel weer verder kan met hetgeen waar je je op wilt focussen!

Wat houdt een begeleidingsgesprek in?

Voorbereiding

Van te voren mail ik je een aantal vragen. Hierdoor weet ik met wie ik te maken heb en waar je precies waar je tegenaan loopt en kunnen we de tijd tijdens het begeleidingsgesprek optimaal benutten.

Begeleiding

Het gesprek zelf zal ongeveer een uur duren. Tijdens het gesprek zullen we de nodige informatie en tips bespreken. De begeleiding die jij nodig hebt om verder te kunnen. Achteraf ontvang je ook een PDF document. Hierin is alles nog even overzichtelijk terug te lezen na het gesprek.

Prijs

Voor het begeleidingsgesprek vraag ik €75 inclusief BTW. Hiervoor bereid ik het gesprek van te voren klaar, krijg je 60 minuten van mijn tijd en krijg je achteraf een PDF document opgestuurd met alle informatie en tips die we besproken hebben.

Diensten combineren

Heb je een van de andere diensten van ByLinne op het oog?

Geef dit dan even aan bij het boeken van een van de diensten. Dan maken we samen een mooie gecombineerde prijs van de diensten.

Over mij

Linne van kan

ByLinne wordt beheerd door mij, Linne van Kan, momenteel 21 jaar jong en afstudeer student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast ByLinne blog ik op LiefsLinne. Hierop blog ik over lifestyle, gezondheid, zelfontwikkeling, ondernemen en duurzaamheid.

Bloggen is niet het enige wat mij bezighoudt, ontwerpen en fotografie spreken mij ook erg aan. Vandaar dat ik fotografie- en ontwerpopdrachten ook hier aanbiedt. Daarnaast heb ik mijn eigen ontwerpstudio, Studio Liefs Linne. Hierin verkoop ik ook mijn eigen kaarten. Naast mijn passie voor het bloggen en fotograferen heeft het altijd al in mij gezeten om mensen te helpen. Dankzij mijn rol als interaction designer en mijn eigen bedrijf ByLinne heb ik de kans om mensen helpen op een manier die echt bij mij past.

Interaction design

Op mijn 15e ben ik al begonnen met het maken van mijn eigen website, waarna er nog velen volgden. Het maken van websites begon mij steeds meer te interesseren en ik ben vervolgens de opleiding Interaction Design gaan doen. Hierbij kijk ik overigens niet alleen naar websites. Bij mijn opleiding als Interaction Designer kijk in naar menselijk gedrag en onderzoek ik hoe technologie hierbij kan aansluiten.

Lijkt het je leuk mij op persoonlijk vlak beter te leren kennen? Of wil je meer weten van de diensten die ik te bieden heb? Neem dan gerust een kijkje op deze website en op liefslinne.nl of www.studioliefslinne.nl. Ook op Instagram @studio_liefslinne en @Liefs_Linne is meer over mij en mijn werk te vinden.

Dit vinden anderen van ByLinne

Blue Squad

Super bedankt voor je werk. Ik heb waardering dat jij je vasthield aan onze afspraken ondanks dat ik jou niet de tijd kon geven die je verdiende!!!! Je bent een topper! Goed gedaan....

Wenskan

Je bent een lieve meid die in vele opzichten meedenkt. Op veel vlakken weet je hulp te bieden, voor zowel de website als foto's als mijn Instagrampagina.
Dankjewel!

Life line trainingen

Het fotograferen met jou was steeds weer een uitje. Je hebt veel mooie foto's aangeleverd die wij goed kunnen gebruiken voor de website en onze social media pagina's.

Contact

Contact

Wil jij graag weten welke diensten jij kan gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw website of instagrampagina van het scherm spat? Zodat mensen langer op jouw pagina blijven en jouw bedrijf groeit? Of wil je graag meer weten over een van de diensten? Door het onderstaande contactformulier in te vullen kan je contact met mij opnemen.

Nu hulp nodig?

Zit je met je handen in het haar en heb je nu hulp nodig? Heb je een antwoord op een vraag nu nodig? Of heb je het idee dat je een stel extra hersens nodig hebt en dit niet langer kan wachten? Dan kan je ook gemakkelijk op een andere manier contact met mij opnemen. Neem gemakkelijk en snel contact met mij op via contact@bylinne.nl. Binnen 24 uur heb jij reactie op jouw vraag.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.