Begeleidings traject

Bij instagram fotografie gaan we een fotoshoot houden of kom ik langs bij een activiteit die al gepland staat om zo foto’s te verzamelen die herinneringen terughalen en/of foto's die jij bijvoorbeeld kan gebruiken voor instagram, andere socialmediakanalen en misschien wel een website. Hierbij gaat het voornamelijk om spontane foto’s.

Heb jij een etentje, uitje, open dag of andere gelegenheid waar je graag foto’s van wilt hebben? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Wat houdt een begeleidings traject in?

Zes weken

We gaan zes weken samen aan de slag om jouw blog, Instagrampagina of webshop op te zetten of laten groeien. We starten met een startgesprek, 2 weken later spreken we elkaar nog en weer twee weken daarna spreken we elkaar ook nog waarbij ik je de laatste tips en handvaten geef. Twee weken daarna kan je ook altijd nog even met mij contact opnemen.

Tips

Alle tips en informatie die we besproken hebben tijdens het traject krijg je ook toegestuurd in een overzichtelijk PDF-document.
Zo heb je ook na het traject alle informatie en tips nog gemakkelijk bij de hand voor het geval dit nodig is.
Van te voren doen we ook een kleine start reflectie en aan het einde een eindreflectie. Deze komen ook beide in het document.

Altijd hulp bij de hand

Gedurende de zes weken dat je mag profiteren van mijn begeleiding krijg je ook mijn telefoonnummer. Hierop mag je dag (en nacht de vraag is of ik reageer 😉 ) op appen als je ook maar iets van een vraag hebt.
Dan kijken we er samen even naar. Zo hoef je niet te wachten op het volgende contactmoment tot je weer verder kan met hetgeen waar je mee bezig was.

Prijs

Voor een traject van zes weken, waarbij in totaal drie contact moment zijn, je altijd contact met mij kan zoeken & je alle informatie en tips achteraf overzichtelijk op papier krijgt vraag ik €250 inclusief btw.
(Het is ook mogelijk om een korter traject te volgen, met bijvoorbeeld twee contactmomenten. Deze prijs is ook lager. Neem hiervoor even contact met mij op.)

Over mij

Linne van kan

ByLinne wordt beheerd door mij, Linne van Kan, momenteel 21 jaar jong en afstudeer student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast ByLinne blog ik op LiefsLinne. Hierop blog ik over lifestyle, gezondheid, zelfontwikkeling, ondernemen en duurzaamheid.

Bloggen is niet het enige wat mij bezighoudt, ontwerpen en fotografie spreken mij ook erg aan. Vandaar dat ik fotografie- en ontwerpopdrachten ook hier aanbiedt. Daarnaast heb ik mijn eigen ontwerpstudio, Studio Liefs Linne. Hierin verkoop ik ook mijn eigen kaarten. Naast mijn passie voor het bloggen en fotograferen heeft het altijd al in mij gezeten om mensen te helpen. Dankzij mijn rol als interaction designer en mijn eigen bedrijf ByLinne heb ik de kans om mensen helpen op een manier die echt bij mij past.

Interaction design

Op mijn 15e ben ik al begonnen met het maken van mijn eigen website, waarna er nog velen volgden. Het maken van websites begon mij steeds meer te interesseren en ik ben vervolgens de opleiding Interaction Design gaan doen. Hierbij kijk ik overigens niet alleen naar websites. Bij mijn opleiding als Interaction Designer kijk in naar menselijk gedrag en onderzoek ik hoe technologie hierbij kan aansluiten.

Lijkt het je leuk mij op persoonlijk vlak beter te leren kennen? Of wil je meer weten van de diensten die ik te bieden heb? Neem dan gerust een kijkje op deze website en op liefslinne.nl of www.studioliefslinne.nl. Ook op Instagram @studio_liefslinne en @Liefs_Linne is meer over mij en mijn werk te vinden.

Voor de een is foto's maken heel normaal en de ander wil er niet de hele dag mee bezig zijn. ByLinne kan je ook inhuren voor een event of activiteit. Denk hierbij aan een bijzondere verjaardag of de lancering van je bedrijfje. De mooie momenten worden vastgelegd en op een later moment kunnen alle herinneringen terugkomen dankzij de foto's. Hierdoor kan jij zelf optimaal genieten en hoef je niet na te denken over foto's.

Dit vinden anderen van ByLinne

Blue Squad

Super bedankt voor je werk. Ik heb waardering dat jij je vasthield aan onze afspraken ondanks dat ik jou niet de tijd kon geven die je verdiende!!!! Je bent een topper! Goed gedaan....

Wenskan

Je bent een lieve meid die in vele opzichten meedenkt. Op veel vlakken weet je hulp te bieden, voor zowel de website als foto's als mijn Instagrampagina.
Dankjewel!

Life line trainingen

Het fotograferen met jou was steeds weer een uitje. Je hebt veel mooie foto's aangeleverd die wij goed kunnen gebruiken voor de website en onze social media pagina's.

Contact

Contact

Wil jij graag weten welke diensten jij kan gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw website of instagrampagina van het scherm spat? Zodat mensen langer op jouw pagina blijven en jouw bedrijf groeit? Of wil je graag meer weten over een van de diensten? Door het onderstaande contactformulier in te vullen kan je contact met mij opnemen.

Nu hulp nodig?

Zit je met je handen in het haar en heb je nu hulp nodig? Heb je een antwoord op een vraag nu nodig? Of heb je het idee dat je een stel extra hersens nodig hebt en dit niet langer kan wachten? Dan kan je ook gemakkelijk op een andere manier contact met mij opnemen. Neem gemakkelijk en snel contact met mij op via contact@bylinne.nl. Binnen 24 uur heb jij reactie op jouw vraag.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.