Content beheer

Heel leuk z'n eigen business, maar content onderhouden is toch teveel werk of niet jouw ding.
Dat kan! Gelukkig kan ik dit ook voor je doen. Dit scheelt jouw kostbare tijd.

Wat houdt het content beheer in?

Social media

Er zijn een aantal dingen die (kunnen) vallen onder het content beheer waaronder Social media. Instagram ben ik zelf het meest ervaren in, maar ook Facebook en Pinterest zijn een mogelijkheid.
Let op! Bij mij is het niet mogelijk om het advertentie gedeelte van Social media te laten beheren.

Blogs

Zelf ben ik een ervaren schrijver en plaats ik vier artikelen per week op mijn blog. Ook voor andere bedrijven heb ik al geregeld een blog geschreven. Merk je nu dat je er met het schrijven van blogs niet helemaal uitkomt, dan zou ik dit ook kunnen doen. Hierbij word er uiteraard gelet op keywords en andere belangrijke SEO aspecten.

Afgestemd op jouw bedrijf

Bij zowel het beheer van Social media als het schrijven van de blogs is de content die ik maak afgestemd op jouw bedrijf en welk doel jij hebt met het bedrijf.
Dit doe ik door aan het begin een gesprek in te plannen, zodat ik echt weet met welke insteek de content gemaakt moet worden.

Prijs

Voor het beheer van content vraag ik een maandelijks bedrag. Afhankelijk van de hoeveelheid content per week en de content die gemaakt moet worden per maand kan ik een inschatting geven.
Het content beheer is al mogelijk vanaf €150 exclusief BTW. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Net als met websites is het heel belangrijk dat je social media pagina's ervoor zorgen dat klanten zich herkennen in jouw pagina of de juiste informatie kunnen vinden.  Het is niet erg als je zelf nog geen plaatje hebt van wat er allemaal op de pagina moet komen te staan. Samen duiken we in jouw bedrijf en geven we jouw social media een boost.

Over mij

Linne van kan

ByLinne wordt beheerd door mij, Linne van Kan, momenteel 21 jaar jong en afstudeer student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast ByLinne blog ik op LiefsLinne. Hierop blog ik over lifestyle, gezondheid, zelfontwikkeling, ondernemen en duurzaamheid.

Bloggen is niet het enige wat mij bezighoudt, ontwerpen en fotografie spreken mij ook erg aan. Vandaar dat ik fotografie- en ontwerpopdrachten ook hier aanbiedt. Daarnaast heb ik mijn eigen ontwerpstudio, Studio Liefs Linne. Hierin verkoop ik ook mijn eigen kaarten. Naast mijn passie voor het bloggen en fotograferen heeft het altijd al in mij gezeten om mensen te helpen. Dankzij mijn rol als interaction designer en mijn eigen bedrijf ByLinne heb ik de kans om mensen helpen op een manier die echt bij mij past.

Interaction design

Op mijn 15e ben ik al begonnen met het maken van mijn eigen website, waarna er nog velen volgden. Het maken van websites begon mij steeds meer te interesseren en ik ben vervolgens de opleiding Interaction Design gaan doen. Hierbij kijk ik overigens niet alleen naar websites. Bij mijn opleiding als Interaction Designer kijk in naar menselijk gedrag en onderzoek ik hoe technologie hierbij kan aansluiten.

Lijkt het je leuk mij op persoonlijk vlak beter te leren kennen? Of wil je meer weten van de diensten die ik te bieden heb? Neem dan gerust een kijkje op deze website en op liefslinne.nl of www.studioliefslinne.nl. Ook op Instagram @studio_liefslinne en @Liefs_Linne is meer over mij en mijn werk te vinden.

Portfolio

Momenteel ben ik mijn portfolio nog aan het bijwerken. Wil je toch graag werk van mij zien? Neem dan ven contact met mij op.

Dit vinden anderen van ByLinne

Blue Squad

Super bedankt voor je werk. Ik heb waardering dat jij je vasthield aan onze afspraken ondanks dat ik jou niet de tijd kon geven die je verdiende!!!! Je bent een topper! Goed gedaan....

Wenskan

Je bent een lieve meid die in vele opzichten meedenkt. Op veel vlakken weet je hulp te bieden, voor zowel de website als foto's als mijn Instagrampagina.
Dankjewel!

Life line trainingen

Het fotograferen met jou was steeds weer een uitje. Je hebt veel mooie foto's aangeleverd die wij goed kunnen gebruiken voor de website en onze social media pagina's.

Contact

Contact

Wil jij graag weten welke diensten jij kan gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw website of instagrampagina van het scherm spat? Zodat mensen langer op jouw pagina blijven en jouw bedrijf groeit? Of wil je graag meer weten over een van de diensten? Door het onderstaande contactformulier in te vullen kan je contact met mij opnemen.

Nu hulp nodig?

Zit je met je handen in het haar en heb je nu hulp nodig? Heb je een antwoord op een vraag nu nodig? Of heb je het idee dat je een stel extra hersens nodig hebt en dit niet langer kan wachten? Dan kan je ook gemakkelijk op een andere manier contact met mij opnemen. Neem gemakkelijk en snel contact met mij op via contact@bylinne.nl. Binnen 24 uur heb jij reactie op jouw vraag.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.