Over By Linne

Het gezicht achter...
Hi! Ik ben Linne. Student, blogger en ondernemer. Sinds 2017 studeer ik Interaction Design. Dit houdt in dat ik producten en interacties ontwerp waarbij menselijk gedrag beïnvloeden of gestimuleerd wordt. In mijn vrije tijd vind je mij in het bos, op het terras of in de sportschool.

Het mooie aan mijn vakgebied is dat ik met een hoop verschillende mensen in contact mag komen. Ik mag ze leren begrijpen om vervolgens te mogen helpen met hetgeen waar ze tegenaan lopen, hulp bij nodig hebben of gewoon even over willen sparren.

BEELDbySARA-2490

Ondernemen
Al vroeg in mijn studie werd mij aangeraden om te gaan ondernemen en freelance opdrachten aan te nemen voor het ontwerpen van websites en andere opdrachten. Inmiddels ben ik afstudeer student en heb ik mijn eigen onderneming By Linne. Hieronder vallen nog twee bedrijven Liefs Linne en Studio Liefs Linne. Met Liefs Linne richt ik mij op het bloggen en ben ik actief op Social media. Met Studio Liefs Linne heb ik mijn eigen kaartencollectie en webshop.

Ontwerp, begeleiding en fotografie
Gedurende mijn studie ben ik breed opgeleid. Daarnaast vind ik leren leuk en heb ik mijzelf meer aangeleerd dan ik tijdens mijn studie heb geleerd. Zo heb ik een fotografie cursus gevolgd en ben ik gecertificeerd. Zelf heb ik gedurende de vier jaar dat ik nu bezig ben veel kennis opgedaan. Kennis waar ik andere mee kan helpen.