Social media design/templates

Je wilt je bedrijf uitbreiden naar social media of hebt als social media kanalen, maar het trekt helemaal geen klanten en eerlijk gezegd ziet het er ook niet gelikt uit. Door middel van Social media ontwerp kijken we samen naar het social media account Facebook of Instagram die jij een boost wilt geven. Hierbij kijken we naar welke teksten passen bij jouw doelgroep. Welke foto's passen bij de teksten en hoe de pagina waar mensen op terecht komen tot nieuwsgierigheid en informatie leidt.

Disclaimer, ik ben niet iemand die naar de strategie van een social media account kijkt.

Wat houdt het ontwerpen van social media kanalen in?

Locatie naar keuze

Het maken van een social media account wat past bij jou of bij jouw bedrijf kan zowel bij mij op locatie als op afstand.

Bij beide manieren kan ik je helpen zoveel mogelijk uit je social media accounts te halen en op die manier klanten te werven of een account te creëren wat echt bij jou past.

Prijs en tijd

Afhankelijk van de wensen die er zijn, kijk ik naar wat er nodig is om jouw social media aan te maken of aan te passen. Dit kan per klant verschelen. Daarom spreek ik graag samen met jouw een prijs af waar we ons beide in kunnen vinden.

De basisprijs ligt bij €30 per uur.

No skills

Samen met jou kijk ik naar een manier die bij jouw past, zodat je zelf het social media account kan onderhouden en niemand nodig hebt hiervoor.

Stapje voor stapje ga jij ontdekken hoe je het beste de accounts kan onderhouden. Zo wordt de band die je hebt met je volgers echt en groeit het bereik.

Diensten combineren

Heb je een van de andere diensten bij ByLinne op het oog? Geef dit dan even
aan bij het boeken van een van de diensten.

Dan maken we samen een mooie gecombineerde prijs van de diensten. Voor de nodige informatie vooraf kun je altijd contact opnemen via het onderstaande formulier.

Net als met websites is het heel belangrijk dat je social media pagina's ervoor zorgen dat klanten zich herkennen in jouw pagina of de juiste informatie kunnen vinden.  Het is niet erg als je zelf nog geen plaatje hebt van wat er allemaal op de pagina moet komen te staan. Samen duiken we in jouw bedrijf en geven we jouw social media een boost.

Over mij

Linne van kan

ByLinne wordt beheerd door mij, Linne van Kan, momenteel 20 jaar jong en student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast ByLinne blog ik op LiefsLinne. Hierop staan voornamelijk feelgoodverhalen die betrekking hebben op mentale struggles en chronisch ziek zijn. Bloggen is niet het enige wat mij bezighoudt, fotografie spreekt mij ook erg aan. Door middel van foto’s kunnen mensen met een glimlach terugkijken op een bijzonder moment. Naast mijn passie voor het bloggen en fotograferen heeft het altijd al in mij gezeten om mensen te helpen. Dankzij mijn rol als interaction designer en mijn eigen bedrijf ByLinne heb ik de kans om mensen helpen op een manier die echt bij mij past. 

Interaction design

Op mijn 15e ben ik al begonnen met het maken van mijn eigen website, waarna er nog velen volgden. Het maken van websites begon mij steeds meer te interesseren en ik ben vervolgens de opleiding Interaction Design gaan doen. Hierbij kijk ik overigens niet alleen naar websites. Bij mijn opleiding als Interaction Designer kijk in naar menselijk gedrag en onderzoek ik hoe technologie hierbij kan aansluiten.

Lijkt het je leuk mij op persoonlijk vlak beter te leren kennen? Of wil je meer weten van de diensten die ik te bieden heb? Neem dan gerust een kijkje op deze website en op liefslinne.nl. Ook op instagram @By.Linne en @Liefs_Linne is meer over mij en mijn werk te vinden.

Dit vinden anderen van ByLinne

Blue Squad

Super bedankt voor je werk. Ik heb waardering dat jij je vasthield aan onze afspraken ondanks dat ik jou niet de tijd kon geven die je verdiende!!!! Je bent een topper! Goed gedaan....

Wenskan

Je bent een lieve meid die in vele opzichten meedenkt. Op veel vlakken weet je hulp te bieden, voor zowel de website als foto's als mijn Instagrampagina.
Dankjewel!

Life line trainingen

Het fotograferen met jou was steeds weer een uitje. Je hebt veel mooie foto's aangeleverd die wij goed kunnen gebruiken voor de website en onze social media pagina's.

Contact

Contact

Wil jij graag weten welke diensten jij kan gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw website of instagrampagina van het scherm spat? Zodat mensen langer op jouw pagina blijven en jouw bedrijf groeit? Of wil je graag meer weten over een van de diensten? Door het onderstaande contactformulier in te vullen kan je contact met mij opnemen.

Nu hulp nodig?

Zit je met je handen in het haar en heb je nu hulp nodig? Heb je een antwoord op een vraag nu nodig? Of heb je het idee dat je een stel extra hersens nodig hebt en dit niet langer kan wachten? Dan kan je ook gemakkelijk op een andere manier contact met mij opnemen. Neem gemakkelijk en snel contact met mij op via contact@bylinne.nl. Binnen 24 uur heb jij reactie op jouw vraag.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.