Stockfotografie

Je herkent het misschien wel. Je bent bezig met het vormgeven van een website, blogpost of social media post, maar je wilt graag een stockfoto die past bij het stukje tekst en jouw bedrijf.

Bij Stockfotografie kijken we samen welke bundel aan foto’s jij kan verzamelen zodat je altijd een map vol aan stockfoto’s hebt wanneer nodig.

Wat houdt een stock fotoshoot in

Locatie naar keuze

De locatie van shoot mag je zelf bepalen. Eventueel kunnen we samen kijken wat past bij jouw instagram pagina. Heb je een event en wil je dat ik daar foto's kom maken? Dit ook mogelijk.

Buiten een afstand van 15 km vraag ik €0,15 per km als vergoeding.

Prijs en tijd

Waarom een tijdslimiet afspreken? Ik stel voor dat we samen kijken naar welke tijden voor jouw het beste uitkomen. Afhankelijk hiervan kunnen we samen kijken naar een prijs.

Als basis is er een prijs van €50 per 60 minuten, de km vergoeding zit hier niet bij in.

Aantal foto's

Alle foto's van de shoot zul je ook echt ontvangen. Het is zonde om foto's weg te doen omdat we een maximum hebben afgesproken terwijl er misschien wel heel veel gelukt zijn!

Samen kijken we welke gelukt zijn en welke je graag wilt houden.

Diensten combineren

Heb je een van de andere diensten bij ByLinne op het oog? Geef dit dan even
aan bij het boeken van een van de diensten. Dan maken we samen een mooie gecombineerde prijs van de diensten. Voor de nodige informatie vooraf kun je altijd contact opnemen via het onderstaande formulier.

Portfolio

Momenteel ben ik mijn portfolio nog aan het bijwerken. Wil je toch graag werk van mij zien? Neem dan ven contact met mij op.

Over mij

Linne van kan

ByLinne wordt beheerd door mij, Linne van Kan, momenteel 20 jaar jong en student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast ByLinne blog ik op LiefsLinne. Hierop staan voornamelijk feelgoodverhalen die betrekking hebben op mentale struggles en chronisch ziek zijn. Bloggen is niet het enige wat mij bezighoudt, fotografie spreekt mij ook erg aan. Door middel van foto’s kunnen mensen met een glimlach terugkijken op een bijzonder moment. Naast mijn passie voor het bloggen en fotograferen heeft het altijd al in mij gezeten om mensen te helpen. Dankzij mijn rol als interaction designer en mijn eigen bedrijf ByLinne heb ik de kans om mensen helpen op een manier die echt bij mij past. 

Interaction design

Op mijn 15e ben ik al begonnen met het maken van mijn eigen website, waarna er nog velen volgden. Het maken van websites begon mij steeds meer te interesseren en ik ben vervolgens de opleiding Interaction Design gaan doen. Hierbij kijk ik overigens niet alleen naar websites. Bij mijn opleiding als Interaction Designer kijk in naar menselijk gedrag en onderzoek ik hoe technologie hierbij kan aansluiten.

Lijkt het je leuk mij op persoonlijk vlak beter te leren kennen? Of wil je meer weten van de diensten die ik te bieden heb? Neem dan gerust een kijkje op deze website en op liefslinne.nl. Ook op instagram @By.Linne en @Liefs_Linne is meer over mij en mijn werk te vinden.

Voor de een is foto's maken heel normaal en de ander wil er niet de hele dag mee bezig zijn. ByLinne kan je ook inhuren voor een event of activiteit. Denk hierbij aan een bijzondere verjaardag of de lancering van je bedrijfje. De mooie momenten worden vastgelegd en op een later moment kunnen alle herinneringen terugkomen dankzij de foto's. Hierdoor kan jij zelf optimaal genieten en hoef je niet na te denken over foto's. Om het achteraf te kunnen nagenieten

Dit vinden anderen van ByLinne

Blue Squad

Super bedankt voor je werk. Ik heb waardering dat jij je vasthield aan onze afspraken ondanks dat ik jou niet de tijd kon geven die je verdiende!!!! Je bent een topper! Goed gedaan....

Wenskan

Je bent een lieve meid die in vele opzichten meedenkt. Op veel vlakken weet je hulp te bieden, voor zowel de website als foto's als mijn Instagrampagina.
Dankjewel!

Life line trainingen

Het fotograferen met jou was steeds weer een uitje. Je hebt veel mooie foto's aangeleverd die wij goed kunnen gebruiken voor de website en onze social media pagina's.

Contact

Contact

Wil jij graag weten welke diensten jij kan gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw website of instagrampagina van het scherm spat? Zodat mensen langer op jouw pagina blijven en jouw bedrijf groeit? Of wil je graag meer weten over een van de diensten? Door het onderstaande contactformulier in te vullen kan je contact met mij opnemen.

Nu hulp nodig?

Zit je met je handen in het haar en heb je nu hulp nodig? Heb je een antwoord op een vraag nu nodig? Of heb je het idee dat je een stel extra hersens nodig hebt en dit niet langer kan wachten? Dan kan je ook gemakkelijk op een andere manier contact met mij opnemen. Neem gemakkelijk en snel contact met mij op via contact@bylinne.nl. Binnen 24 uur heb jij reactie op jouw vraag.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.