Website ontwerpen

Heel leuk een nieuw bedrijf, maar helaas komt hierbij vaak veel meer kijken dan je eigenlijk had verwacht. Administratie, een website, noem maar op. Met het maken van je eigen website kan ik je helpen. Nu zou ik even kort met je kunnen bellen om je wensen voor de website te bespreken maar dat is niet hoe ik te werk ga. Ik vind het belangrijk om een website neer te zetten die past bij zowel jou als je bedrijf.

Een website kan voor veel stress zorgen bij mensen. Zelf ben ik jaren geleden in de stof gedoken en spreek ik uit ervaring als ik praat over de nodige aanschaf als een domeinnaam en hosting. Daarnaast studeer ik Interaction Designer en richt ik mij dus op het ontwikkelen van techniek wat aansluit bij een gebruiker. By Linne biedt daarom een geheel plaatje, met hulp zolang als dat jij nodig hebt.

Wat het ontwerpen van een website inhoud

Vooronderzoek

Om ervoor te zorgen dat de website aansluit bij al jouw wensen en bij de uitstraling die je bedrijf moet hebben doe ik van tevoren een klein onderzoek. Dit onderzoek zal bestaan uit een aantal vragen. Ook kan ik je vragen om een moodboard te maken (afhankelijk van het soort bedrijf waar de website voor is). Zo kan ik goed inspelen op de behoefte van zowel jouw doelgroep als jijzelf.

Prijs en tijd

Afhankelijk van de grootte van de website, denk hierbij aan het aantal pagina's en de lengte van de pagina's, bereken ik een prijs en kijk ik hoelang ik bezig ben met het ontwerpen van de website.

Gemiddeld neemt het ontwerpen van een website een à twee weken in beslag en kan jij al vanaf €500 een website hebben.

Bouwen van de website

De website die ik heb ontworpen, kan ik ook bouwen en online zetten.
Een optie is ook om het jou zelf te leren, zo kun je in het vervolg de website zelf onderhouden als je dit wilt.

Uiteraard is het ook mogelijk dat ik de website blijf onderhouden op het moment dat deze af is,

Diensten combineren

Heb je een van de andere diensten bij ByLinne op het oog? Geef dit dan even
aan bij het boeken van een van de diensten. Dan maken we samen een mooie gecombineerde prijs van de diensten.

Voor de nodige informatie vooraf kun je altijd contact opnemen via het onderstaande formulier.

Het ontwerp van de website lever ik aan in een JPG bestand. Eventuele andere bestandsvormen zijn ook mogelijk. Ook is het mogelijk om niet alleen de website, maar ook een logo en huisstijl te ontwerpen. Kijk hiervoor even op de pagina ontwerp opdrachten.

Over mij

Linne van kan

ByLinne wordt beheerd door mij, Linne van Kan, momenteel 21 jaar jong en afstudeer student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast ByLinne blog ik op LiefsLinne. Hierop blog ik over lifestyle, gezondheid, zelfontwikkeling, ondernemen en duurzaamheid.

Bloggen is niet het enige wat mij bezighoudt, ontwerpen en fotografie spreken mij ook erg aan. Vandaar dat ik fotografie- en ontwerpopdrachten ook hier aanbiedt. Daarnaast heb ik mijn eigen ontwerpstudio, Studio Liefs Linne. Hierin verkoop ik ook mijn eigen kaarten. Naast mijn passie voor het bloggen en fotograferen heeft het altijd al in mij gezeten om mensen te helpen. Dankzij mijn rol als interaction designer en mijn eigen bedrijf ByLinne heb ik de kans om mensen helpen op een manier die echt bij mij past.

Interaction design

Op mijn 15e ben ik al begonnen met het maken van mijn eigen website, waarna er nog velen volgden. Het maken van websites begon mij steeds meer te interesseren en ik ben vervolgens de opleiding Interaction Design gaan doen. Hierbij kijk ik overigens niet alleen naar websites. Bij mijn opleiding als Interaction Designer kijk in naar menselijk gedrag en onderzoek ik hoe technologie hierbij kan aansluiten.

Lijkt het je leuk mij op persoonlijk vlak beter te leren kennen? Of wil je meer weten van de diensten die ik te bieden heb? Neem dan gerust een kijkje op deze website en op liefslinne.nl of www.studioliefslinne.nl. Ook op Instagram @studio_liefslinne en @Liefs_Linne is meer over mij en mijn werk te vinden.

Portfolio

Momenteel ben ik mijn portfolio nog aan het bijwerken. Wil je toch graag werk van mij zien? Neem dan ven contact met mij op.

Dit vinden anderen van ByLinne

Blue Squad

Super bedankt voor je werk. Ik heb waardering dat jij je vasthield aan onze afspraken ondanks dat ik jou niet de tijd kon geven die je verdiende!!!! Je bent een topper! Goed gedaan....

Wenskan

Je bent een lieve meid die in vele opzichten meedenkt. Op veel vlakken weet je hulp te bieden, voor zowel de website als foto's als mijn Instagrampagina.
Dankjewel!

Life line trainingen

Het fotograferen met jou was steeds weer een uitje. Je hebt veel mooie foto's aangeleverd die wij goed kunnen gebruiken voor de website en onze social media pagina's.

Heb je alleen een vraag over iets waar je op je eigen website niet uit komt? Ook dan mag je altijd even contact zoeken en wie weet kan ik je helpen.

Contact

Contact

Wil jij graag weten welke diensten jij kan gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw website of instagrampagina van het scherm spat? Zodat mensen langer op jouw pagina blijven en jouw bedrijf groeit? Of wil je graag meer weten over een van de diensten? Door het onderstaande contactformulier in te vullen kan je contact met mij opnemen.

Nu hulp nodig?

Zit je met je handen in het haar en heb je nu hulp nodig? Heb je een antwoord op een vraag nu nodig? Of heb je het idee dat je een stel extra hersens nodig hebt en dit niet langer kan wachten? Dan kan je ook gemakkelijk op een andere manier contact met mij opnemen. Neem gemakkelijk en snel contact met mij op via contact@bylinne.nl. Binnen 24 uur heb jij reactie op jouw vraag.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.